Moleneind 2 februari

Direct valpartij eerste bocht, door ruim nemen kon ik recht uit remmen. 55 TT gemonteerd, trapas aangedraaid en balhoofd gesteld. Bochten gingen erg goed, geen commentaar op gehad. Meegeholpen aan de achtervolging  door op 55 x 12 4 beurten op kop te fietsen. Gesprint op 55×11, 4 man ingehaald, maar beter is om kleiner te sprinten. De laatste bocht sneed ik te kort aan, met commentaar als gevolg. Met een voor deze tijd van het jaar lekkere temperatuur lag de gemiddelde snelheid rond de 41 km/u. Tevreden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s