Moleneind 20 februari

Geen last hamstring, koud: 3 graden, veel wind en gelijk 7 man weg. Met 4 man een serieuze achtervolging ingezet, maar daarna gewacht op extra mankracht. Na aansluiting was niet elke renner in staat om voldoende kopwerk te verrichten, met gemopper en een inlopend peloton tot gevolg. 

Alsnog enig kopwerk gedaan en ook mijn positie relatief  goed gehouden, nadat een aantal nieuwe uitvalspogingen geen resultaat opleverden. Op de bel van de laatste ronde weggesprongen om de massasprint te vermijden. Halve ronde volgehouden, overlopen en rond de 25e positie gefinisht. Max 56,5 km/u op 55×13 met zuur in de benen. Gemiddeld 40 per uur. Tevreden, maar een forse inspanning.

Foto’s afkomstig van jeroenrovers.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s