Klim Bij Nijmegen Saffraangraaf (70 km)

Van de week besloten om dit en volgend weekend te trainen. Op 19 juli pak ik dan een rit van de dinsdagavondcompetitie op Papendal mee als voorbereiding op de BWF koers @ Baronieparcours Breda op 24 juli. Na een aantal teamvarianten van 30 km deze week, de gelegenheid om de nieuwe Klim Bij Nijmegen! route: Saffraangraaf te testen.


Klim Bij Nijmegen! (Saffraangraaf) 6000

Afstand: 70 km

“Toerroute met veel korte steile hellingen, geschikt om met personen van verschillend niveau te fietsen. Klim Bij Nijmegen (Saffraangraaf) telt even veel klimmen (21) als zijn grote broer de Okerkoning, maar slechts de helft van de KBN waarde (6000) en tweederde van de afstand (70 km). De bekende zwaardere hellingen zijn zo afgeknipt, of opgeknipt, dat de hoogtemeters beter gespreid zijn. Zo blijft het leuk voor iedere deelnemer.”

Hoogteverschil: 800 meter – lengte: 69900 meter – gemiddelde helling: 1,14 % – KBN: 6000 – rang: 3

Advertenties